Urmatorul concert

in Romania

Bucuresti, Romania 5.10.2019 

Parklake 

Razvan Stoica vioara

Andreea Stoica pian

Repertoriu:

A. Piazzolla  - Cele 4 anotimpuri pentru vioara, pian si orchestra de corzi "Buenos Aires" 

art-img1-2389781-parklake_astorpiazzolla

Kamerata Stradivarius, ansamblu infiintat in Olanda in 2010 si condus de violonistul Razvan Stoica, se bucura de o continua ascensiune pe scenele lumii, concertand pana in prezent in nu mai putin de 28 de tari de pe teritoriul european, America si Asia. 

Kamerata Stradivarius este un ansamblu tanar si dinamic, format sub impulsurile artistice ale fondatorilor Razvan si Andreea Stoica si al colaborarilor fructuoase cu dirijorii Dian Tchobanov, Alexander Geluk, Vladimir Marinkovic sau solistii Essa Tapani, Micho Minchev, Markus Maskuniitty. Kamerata Stradivarius concerteaza regulat pe marile scene internationale, dintre care amintim Concertgebouw Amsterdam, Berlin Konzerthaus, Gewandhaus Leipzig, Palatul Regal Palma de Mallorca, Filarmonica din Vigo, Musiktheater Linz sau DeDoelen Rotterdam. Sunetul omogen al ansamblului, adesea remarcat de criticii de specialitate, este pus in valoare si de instrumentele deosebite apartinand marilor lutieri Antonio Stradivarius 1729, Riccardo Antoniazzi 1820 sau J.B. Vuillaume. Kamerata Stradivarius este intr-adevar unul dintre cele mai valoroase ansambluri instrumentale de la acest moment.

Intrarea Libera

Lansare CD "Instinct"

Cu ocazia concertului din data de 5 Octombrie de la ParkLake, lansam si ultimul album al violonistului Razvan Stoica impreuna cu ansamblul Kamerata Stradivarius. 

La finalul concertului va avea loc si o sesiune de autografe ale artistilor. 

Escalo di Tango | Kamerata Stradivarius

© 2019 by Kamerata Stradivarius 

kamerata

stradivarius

orkest

  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black SoundCloud Icon